Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Tabăra internațională Vântul Schimbarii (10 - 16 august 2014)

Unde va fi amplasată ?   Judetul Timiș , Localitatea Românești, Sat Fărășești.

Invitati: Gabi Zagrean, Vladimir Pustan, Cornel Bistrian, Ronald Wolthuis, Iosif Rivis Tipei, Marius Panda, Cristocentric

În ce perioadă ?     Perioada 10-16 August 2014

Cât va costa?
-40 de lei de persoană ( plata se va face la fața locului )
– iar pentru cine nu își poate permite să plătească această suma de bani și are dorința de a participa este rugat să contacteze prin e-mail sau telefonic organizatorii taberei care vă vor oferi sponsorizare.
– iar pentru cei ce simt in Duhul că pot ajuta lucrarea prin donații , aceasta semnificând : bani,alimente sau alte lucruri folositoare taberii este rugat de asemeni sa ne contacteze.

Tabăra va fi organizată în aer liber astfel fiecare participant avâd datoria de aș-i procura singur mancarea și locul de dormit.
Vom avea la dispoziție pâinea, apa și alte produse necesare taberei asigurată de magazinul taberei.
Va întrebați dacă exista limită de vârstă?Nu, nu exista limită de vârstă, poate participa oricine, singura condiție fiind ca tinerii sub 18 ani să fie insoțiți de un adult (sau lider).
Vrem să specificăm că în Tabăra Vântul Schimbarii fiecare este răspunzător de persoana lui iar organizatorii nu iși asuma nici o responsabilitate.(declarație pe proprie răspundere)

Dacă vă întrebați de copii..avem o echipă de tineri care în prezent sunt în lucrarea cu copii si tot ei se vor ocupa special de copii dumneavoastră pe durata taberei făcând împreună drumeții, jocuri, activități spirituale și biblice.

SPORT !
Știm!Mult așteptata mișcare pe care toți ne-o dorim când mergem in tabără!
Vom organiza activități sportive precum : fotbal+volei iar fiecare echipă câștigătoare va fi premiată precum si multe alte jocuri divertente și foc de tabara.

Închinarea
Va avea loc în cortul mare al taberei unde vor fi prezenți grupul de laudă și închinare,predicatori și alți invitați surpriză.

Mai multe detalii vantulschimbarii.com
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu