Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Conferinţă Biblica Cu Dr. John Goetsch la Costeiu (12-13 Martie 2015)

In perioada 12-13 martie 2015, la Colegiul Baptist Internaţional din localitatea Costeiu,va avea loc o conferinţă biblică  cu Dr. John Goetsch, evanghelist şi vicepreşedinte la West Coast Baptist College în Lancaster, California.

Dr. John Goetsch a fost născut şi crescut la o fermă (de lapte) în apropierea oraşului Watertown,Wisconsin şi a fost mântuit la o tabără de tineret la vârsta de 15 ani.
În 1974, a devenit evanghelist cu normă întreagă şi de atunci înainte a susţinut mii de întâlniri de trezire spirituală în biserici locale, şcoli şi tabere peste tot în lume.
În 1996, el a fost numit vicepreşedinte executiv al West Coast Baptist College din Lancaster,
California, unde el este implicat în pregătirea tinerilor pentru lucrarea de slujire cu normă întreagă.
Dr. Goetsch este autorul câtorva cărţi şi continuă să predice la întâlniri de trezire spirituală cât şi predarea la colegiu.

Joi şi Vineri, 12 - 13 martie, Dr. Goetsch va susţine sesiuni de interes pentru pastori, misionari 
şi lucrători creştini. Potenţialii studenţi sunt de asemenea încurajaţi să participe şi să experimenteze  „Viaţa la Colegiu Biblic!”. 

Miercuri, 11 martie 2015, Dr. Goetsch va predica la Biserica Baptistă Locală Timişoara de la ora 19:00, pe B-dul Liviu Rebreanu, Nr. 74. Mesajele vor traduse din engleză în română şi de asemenea în alte limbi, dacă vor fi translatori disponibili.
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu