Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

CE LASI IN URMA ?

"Priveste-ti urma pasilor in vale, si vezi ce ai facut..." Ieremia 2: 23

Viata trece, trece foarte repede. Ieri ai fost copil, azi esti un adult si maine vei fi un om batran. Nimeni si nimic nu poate opri acest proces ireversibil. Dumnezeu, Creatorul, a hotarat sa fie asa. Omul nu are optiuni, el trebuie doar sa se supuna la tot ceea ce Dumnezeu deja a planificat.


Odata cu scurgerea anilor, presaram pe pamantul acesta fapte, cuvinte, ganduri, intentii, realizari, urmasi...tot, absolut tot, ce viata poate da. In privinta aceasta, in spatele fiecarui om "ramane o urma". "Urma" poate fi trasata drept sau stramb, poate fi evidenta sau destul de stearsa, poate sa ramana in timp sau sa se stearga foarte repede. Asta tine de fiecare. Vreau sa cred ca fiecare om vrea sa lase dupa el o "urma buna".
Ce lasi in urma nu este lipsit de importanta, pentru ca afecteaza posteritatea si influenteaza propria ta vesnicie. Aici nu se aplica vorba din popor "dupa mine potopu' ". Asadar, sa luam aminte ce ramane dupa noi.

E de dorit sa ne remarce oamenii si sa ne repereze Dumnezeu ca fiind fost cineva. Nu pretindem doar prin cuvinte ca am lasat ceva in urma, ci cu adevarat ramane ceva dupa fiecare dintre noi.
Dumnezeu sa va binecuvinteze !

Pastor Ioan Cocirteu
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu