Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Conferință pt Creșterea Copiilor la Maranata Timisoara - 11 noiembrie 2017


Sambata, 11 noiembrie 2017, de la orele 16:00, la Biserica Baptista Maranata din Timisoara, va avea loc o conferinta pentru parinti cu tema "Daca vrei sa fiti parinti unor printi nu-i creste ca pe niste cersetori.Crestei cu Iubire!"Vor conferentia Corina si Traian Sandor-Martin.
Tematica:
Trăim într-o lume complicată, tot mai înstrăinată, confuză și frustrată. Părinții de azi se simt copleșiți, frustrați, confuzi și uneori depășiți. Copiii nu se poartă cum trebuie, sunt tot mai rebeli, violenți, triști, nefericiți și alienați ... iar părinții nu înțeleg de ce.
Scopul conferinței e să arate că încă există speranță și pentru generația noastră de părinți pentru a ne crește copiii pe căile lui Dumnezeu și în Secolul 21, astfel încât copiii noștri să devină niște adulți integri, responsabili și autonomi în fața vieții și totodată, să rămână în supunere totală față de Dumnezeu, urmărind și ei, principala menire a omului pe pământ, aceea de a-L glorifica și a-L slăvi pe Dumnezeu prin tot ceea ce face și a se bucura veșnic de prezența lui Dumnezeu.
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu