Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Sărbătoarea Mulțumirii la Biserica Baptistă Germană Timișoara - 8 oct 2017

Biserica Creștină Baptistă Germană din Timișoara organizează „Sărbătoarea Mulțumirii” sub deviza „Fii recunoscător, nimic nu e întâmplător!”. În cadrul serviciului divin din 08 octombrie 2017, ora 10:00, tinerii bisericii alături de invitații speciali, Florin și Karina Tafta, vor sluji prin cântare, poezii și mărturii personale, iar Cuvântul lui Dumnezeu va fi predicat de fratele Ciprian Bârsan, pastorul Bisericii Penticostale „Izvorul Vieții” din Reșița. De asemenea, tot în cadrul programului va fi adus pentru rugăciunea de binecuvântare micuțul familiei Cimpoae, Otniel-Marius.

Această sărbătoare este șansa fiecăruia dintre noi de a ne prezenta recunoștința față de Dumnezeu pentru:

Soț/Soție/Părinți/Bunici
Copii/nepoți
Școală
Loc de muncă
Sănătate
Examene promovate
Locuință
Prieteni
Viață
etc.

Poate în anul acesta te-ai căsătorit, poate ți s-a născut un copil, poate ai promovat un examen important pentru tine, poate ai fost bolnav și te-ai însănătoșit, poate ai reușit să îți cumperi o mașină sau o locuință, poate ți-ai găsit un nou loc de muncă, poate în anul acesta Dumnezeu te-a ajutat să cunoști oameni deosebiți pe care i-a așezat lângă tine, pentru toate acestea vrem să îți dăm posibilitatea ca într-un cadru de sărbătoare să Îi spui un „mulțumesc frumos” lui Dumnezeu. Dorim să îți dăm ocazia să Îi mulțumești lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările și purtarea Lui de grijă față de tine, recunoscând în felul acesta că „tot ce este bun vine de sus, de la Dumnezeu!”. Iar, pentru că înțelegem din Scriptură că noi trebuie să Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru TOATE lucrurile, îi vom mulțumi lui Dumnezeu nu numai pentru binecuvântări, ci și pentru încercări.

Poate că anul acesta te-ai îmbolnăvit, poate că ai pierdut pe cineva drag, poate ți-ai pierdut familia, poate ți-ai pierdut locul de muncă, poate ți-ai pierdut locuința, poate ai falimentat în businessurile pe care le-ai avut, poate că ai eșuat cu privire la obiectivele pe care ți le-ai stabilit ratând și de data aceasta ocazia căsătoriei sau a promovării la locul de muncă și pentru aceasta ești frustrat/ă, vino și tu și mulțumește-i lui Dumnezeu, că încă poți umbla, încă te poți îngriji, încă poți gândi, încă poți vedea, încă te poți exprima. Învață lecția smereniei, lecția dependenței de Dumnezeu, lecția iubirii, învață să găsești ceva care să îți aducă bucurie în orice împrejurare!

Nu există persoană care să nu aibă pentru ce să Îi mulțumească lui Dumnezeu! Pastorul Richard Wurmbrand spunea: „Dacă i-am mulţumi lui Dumnezeu pentru tot ceea ce face pentru noi, nu am mai avea timp să ne plângem.”

Sărbătoarea aceasta este și sărbătoarea ta. De aceea, vino cu noi să sărbătorim împreună Mulțumirea, să primim binecuvântarea lui Dumnezeu, să Îi mulțumim pentru toate lucrurile pentru că El ne poartă de grijă în fiecare zi.

Vă așteptăm cu drag! - Marius Cimpoae
sursa: www.harul-tm.ro
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu